top of page
bruidskapsel

Wij verzorgen het totaalplaatje voor jouw bruiloft! Bruidskapsel en makeup in 1!

Kies je voor The Hair Up Do, dan wordt niet alleen de make-up van de bruid verzorgd! Ook voor het perfecte bruidskapsel ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen het totaalplaatje, waardoor je bruidskapsel en makeup perfect op elkaar aansluiten en bij jou passen. Omdat wij zowel je make-up als je haar verzorgen, wordt je compleet ontzorgd.


 Wanneer je gaat trouwen, komen wij graag langs bij jou op locatie en kunnen eventueel ook meereizen naar de plek waar jouw trouwerij plaatsvindt. Op die manier kun je er zeker van zijn dat het kapsel en de make-up van de bruid perfect zitten!

Wedding: Afbeelding
bruids makeup

THE HAIR UP DO

Voor jouw bruidskapsel en makeup

Welkom bij de ultieme bestemming voor bruidskapsel en makeup!

Op de meest bijzondere dag van je leven verdien je een onvergetelijke uitstraling die jouw zelfvertrouwen geeft en laat stralen. Bij The Hair Up Do begrijpen we de behoeften van elke bruid en staan we klaar om perfecte bruidskapsel en makeup te creëren die perfect aansluit bij jou.

Kies je voor één van onze professionele bruidsstyliste professionele dan zit je op de juiste plek zij zijn gespecialiseerd in het creëren van mooie bruidskapsels en make-up die de hele dag blijft zitten. Of je nu gaat voor een klassieke, romantische, bohemian- of eigentijdse uitstraling, ons team zorgt ervoor dat je er op je allerbest uitziet.

Met jarenlange ervaring in de bruidsstyling-industrie begrijpen we dat elke bruid uniek is en dat de voorbereidingen voor je grote dag stressvol kunnen zijn. Daarom nemen we graag al je zorgen weg en komen we op de door jou gewenste locatie om je klaar te maken. Of je nu een intieme bruiloft hebt of een grootschalig, onze bruidsstyliste zorgen ervoor dat je er perfect uitziet en je op je gemak voelt.

Wat maakt ons anders? Onze passie voor haar en makeup is terug te zien in ons werk. 

Bij The Hair Up Do gaat het niet alleen om het creëren van een prachtige look, maar ook om het bieden van een onvergetelijke ervaring. Wij staan bekend om onze persoonlijke aandacht voor jou! We luisteren naar jouw wensen, geven advies en werken samen om de perfecte look te creëren.


Ben je op zoek naar de ideale bruidskapper en bruidsstyliste? Zoek niet verder! Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoe we jouw droomlook kunnen realiseren.
Wij zoeken samen met jou naar de perfecte match de bruidstyliste die jou bruidskapsel en makeup gaat realiseren. Samen creëren we een tijdloze en stralende uitstraling voor jouw speciale dag. Gefeliciteerd met je aanstaande bruiloft en we kijken ernaar uit om jou te laten schitteren!

Wedding: Over
Wedding: Pro Gallery
6.jpg
Wedding: Welkom

Boekingen en of vragen

Wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden op jouw bericht. 
Binnen 3 dagen krijg jij bericht van ons of wij beschikbaar zijn op de dag van jouw bruiloft. 

(+316) 610965132

Waarvoor wil je een brochure ontvangen

Bedankt voor de inzending!

43745644-60e2-44a3-a14a-2cc83d6d1009.jpg
Wedding: Contact
bottom of page