top of page
Kapper Alkmaa

Kapper Alkmaar

Ben je op zoek naar een kapper in Alkmaar die echt naar jouw persoonlijke wensen luistert? Dan ben je bij Atelier Celine Bakx aan het juiste adres! Wij hanteren een persoonlijke werkwijze en luisteren goed naar jouw wensen alvorens we aan de slag gaan. Onze kapsalon in Alkmaar heeft een huiselijke sfeer en we zijn voornamelijk gespecialiseerd in het kleuren van haar. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor haarstyling en make-up. Hecht jij veel waarde aan je kapsel? Maak dan vandaag nog een afspraak!

Gespecialiseerd in kleuren bij onze kapper in Alkmaar

Zoek je een kapper in Alkmaar die jouw haar van een mooie nieuwe kleur kan voorzien? Ben je bijvoorbeeld niet tevreden met je eigen haarkleur, wil je een keer iets anders of is er een duidelijke uitgroei zichtbaar? Dan helpen wij je graag om jouw haar van een mooie kleur te voorzien! Met een andere haarkleur kun je een compleet andere look krijgen. Veel mensen vinden het daarom leuk om met kleuren te experimenten. Belangrijk is wel om de haarkleuringen altijd door een expert te laten aanbrengen. Een verkeerde werkwijze kan er namelijk voor zorgen dat je haar beschadigd raakt en mogelijk zelfs afbreekt. In onze salon weten we precies wat we doen, zodat je zeker kunt zijn van de beste resultaten!


Natuurlijk kunnen wij je helpen als je precies weet wat je wilt, maar je bent ook van harte welkom als je graag advies wilt. De kappers in onze salon hebben al veel kleuringen aangebracht en kunnen je daarom van advies voorzien!

Kapper Alkmaar: Winkelbeleid
Love on the Rocks - Boho Winter - Jacob en Loes-28.jpg

We zijn er ook voor je trouwdag

Gaan jij en je partner binnenkort trouwen? Dan wil jij er uiteraard op je best uitzien. Een mooi bruidskapsel mag dan ook niet ontbreken. Ga voor jouw bruidskapsel langs de beste kapper van Alkmaar en maak een afspraak bij Atelier Celine Bakx. Naast dat wij je bruidskapsel kunnen verzorgen, kunnen we ook je bruidsmake-up aanbrengen. Uiteraard nemen we de mogelijkheden uitvoerig met je door en zorgen we ervoor dat jouw look ook echt bij je past. Zo voel jij je op je trouwdag comfortabel en mooi en kun je nog jarenlang met een lach op je gezicht terugkijken naar de trouwfoto’s.

Kapper Alkmaar: Afbeelding

Benieuwd naar wat de kapper in Alkmaar voor jou kan betekenen?

Vraag jij je af wat de kapper in Alkmaar voor jou kan betekenen? Bekijk dan eens ons portfolio. Hier kun je zien wat wij voor andere mensen hebben betekend. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden, dan kun je ook altijd contact met ons opnemen. We vertellen je graag meer en kunnen je op verzoek ook een aantal voorbeelden laten zien.

Kapper Alkmaar: Tekst

Tarieven Bruid

Bruid

Bruidsmake-up en bruidskapsel incl proefsessie €579

Bruidsmake-up incl proefsessie €350

Bruidskapsel incl proefsessie €350

Make-up of hairstyling daggast €50

Make-up bruidmeisje (tot 10 jaar) Gratis

Hairstyling bruidsmeisje (tot 10 jaar) €35

---------------------------------------------------------------------------------

- Proefsessie is in de Salon Celine Bakx Hair&Make-up, Hekelstraat 17 
1811BL Alkmaar

- Alle tarieven zijn incl. btw

- Alle tarieven zijn excl reiskosten va. €0,45 per kilometer

(afstand vanaf Hekelstraat 17
1811BL Alkmaar)

- U kunt mij boeken voor de hele dag. Hiervoor maak ik een speciale prijs.

Kapper Alkmaar: Over ons
bottom of page