top of page
Byemilyvisser-SS-8.jpg

Kapsalon Alkmaar

Wil je graag een nieuwe look? Kom dan langs de kapsalon in Alkmaar voor een kapsel dat echt bij je past! Je kapsel kan ontzettend veel invloed hebben op hoe je eruitziet. Bij Atelier Celine Bakx staan jouw wensen centraal. Voordat we beginnen, vragen we je naar je wensen en uiteraard overleggen we goed met jou voordat de schaar in je haren gezet wordt. Onze kapsalon in Alkmaar is huiselijk aangekleed en er hangt een persoonlijke sfeer. Dat, in combinatie met onze professionele werkwijze, zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Wil jij een kapsel dat perfect bij je past en waar jij je goed bij voelt? Kom dan langs onze salon!

Dé kapsalon van Alkmaar om je haar te kleuren

Als kapsalon in Alkmaar kunnen wij je een nieuw kapsel aanmeten, maar ook voor kleuringen ben je bij ons aan het juiste adres. Met een nieuw kleurtje in je haar kun je een totaal andere look krijgen. Het aanbrengen van kleuringen is niet iets wat je zomaar zelf kunt doen. Doe je dat wel, dan zijn de resultaten minder en kun je je haar zelfs beschadigen. Laat het kleuren van je haar over aan onze specialisten, zodat je zeker bent van een prachtig resultaat!


Als kapsalon in Alkmaar kunnen we overigens ook je haar stylen. Daarnaast werken we niet alleen met haar, maar kunnen we ook je make-up verzorgen. Je verlaat de salon dus altijd op je mooist en met een prettig gevoel.

Kapsalon Alkmaar: Winkelbeleid
Kapsalon Alkmaar

Wij verzorgen ook de mooiste bruidskapsels

Wil jij er op je mooist uitzien voor een bijzondere gelegenheid? Dan ga je bij voorkeur naar onze kapper in Alkmaar. Ook wanneer de mooiste dag van je leven eraan zit te komen, staan wij voor je klaar. Samen met jou bespreken we wat voor bruidskapsel bij je past. Vervolgens doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij er op je best uitziet op je trouwdag. Als resultaat kun je jouw perfecte kapsel verwachten. Daarnaast kunnen we ook voor je trouwdag je bruidsmake-up verzorgen.

Kapsalon Alkmaar: Afbeelding

Benieuwd naar onze mogelijkheden bij onze kapsalon in Alkmaar?

Ben jij benieuwd naar wat voor kapsel wij je kunnen aanmeten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bekijk voor voorbeelden eens ons portfolio. Heb je een specifiek kapsel in gedachten, en ben je benieuwd of wij dit kapsel kunnen realiseren? Neem dan gerust contact met ons op.

Kapsalon Alkmaar: Tekst
Kapsalon Alkmaar: Pro Gallery

Tarieven Bruid

Bruid

Bruidsmake-up en bruidskapsel incl proefsessie €479

Bruidsmake-up incl proefsessie €250

Bruidskapsel incl proefsessie €250

Make-up of hairstyling daggast €60

Make-up bruidmeisje (tot 10 jaar) Gratis

Hairstyling bruidsmeisje (tot 10 jaar) €35

---------------------------------------------------------------------------------

- Proefsessie is in de Salon Celine Bakx Hair&Make-up, Hekelstraat 17 
1811BL Alkmaar

- Alle tarieven zijn incl. btw

- Alle tarieven zijn excl reiskosten va. €0,25 per kilometer

(afstand vanaf Hekelstraat 17
1811BL Alkmaar)

- U kunt mij boeken voor de hele dag. Hiervoor maak ik een speciale prijs.

Kapsalon Alkmaar: Over ons
bottom of page