top of page
Byemilyvisser-SalonSeventeen-13_edited.j

OVER

ons haarverhaal

Eva en Daphne, met respectievelijk 12 en 10 jaar ervaring in de kappersbranche, zijn samen eigenaar van Salon Seventeen. Eva specialiseert zich in haarkleuring en het knippen van krullen op droog haar, terwijl Daphne expert is in krullen knippen en brow-styling, met een voorliefde voor natuurlijke kleurtechnieken zoals balayage. Samen combineren ze hun passies en expertise in hun salon, waar ze klanten uitnodigen om de kwaliteit en creativiteit van hun werk te ervaren.

het team

Byemilyvisser-SalonSeventeen-29_edited.j
Byemilyvisser-SalonSeventeen-1_edited.jp

EVA VAN BUIJTENE - Co-owner 

Na 12 jaar ervaring bij Rob Peetoom en Het Haartheater, en als ZZP'er, heb ik met Daphne Salon Seventeen geopend. Mijn specialisatie en passie liggen bij haarkleuring, van balayage tot basis kleuren. Creativiteit maakt me gelukkig, vooral als ik een knipbeurt met een perfecte styling kan afmaken. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het knippen van krullen op droog haar, om direct het beste resultaat te zien en makkelijk te onderhouden krullen te creëren.

DAPHNE VISSER - Co-owner

Ik ben Daphne, 26 jaar, en samen met Eva eigenaar van Salon Seventeen. Na 10 jaar ervaring in top salons, hebben we onze eigen salon geopend. Ik ben gespecialiseerd in krullen knippen en brow-styling, en geef advies over de beste haarproducten. Ik houd van natuurlijke kleurtechnieken zoals highlights & balayage. Recent ben ik fulltime in de salon gaan werken om mijn passie te volgen. Bekijk ons werk op Instagram. Tot snel!

bottom of page