top of page

SERVICES

voor ieder haar wat wils

In onze kapsalon streven we ernaar om elke klant een unieke en persoonlijke ervaring te bieden. Wij geloven dat haar meer is dan alleen een stijl; het is een uitdrukking van wie je bent. Daarom bieden wij een breed scala aan behandelingen die zijn ontworpen om aan uw individuele behoeften te voldoen, of je nu op zoek bent naar een eenvoudige knipbeurt, een radicale kleurverandering of een verzorgende behandeling die je haar weer tot leven brengt.

KNIPPEN

In onze knipbehandeling gaan we verder dan enkel luisteren naar jouw wensen; we voorzien ook deskundig advies over de meest recente trends en stijlen. We zorgen ervoor dat deze perfect aansluiten bij jouw gezichtsvorm en levensstijl.

KLEUREN

Of je nu een subtiele aanpassing wenst of een complete make-over ambieert, wij helpen je de ideale kleur te vinden die harmonieert met je huid- en oogkleur, afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Bij ons kun je tijdens je kleurbehandeling heerlijk ontspannen en genieten van een welverdiend moment voor jezelf.

EXTENSIONS


Heb je altijd gedroomd van langer en/of voller haar? Ontdek de magie van extensions in onze salon! Transformeer je look met onze op maat gemaakte opties die bij jouw stijl passen. Met topkwaliteit extensions en deskundig advies, helpen we je droomhaar te realiseren.

BEHANDELINGEN

Of je nu verlangt naar een diepe hydraterende behandeling die je haar voedt, herstelt en laat glanzen, of een specifieke verzorging voor je hoofdhuid zoekt, we hebben uiteenlopende opties die aansluiten bij jouw behoeften.

WENKBRAUWEN

Wij specialiseren ons in wenkbrauwbehandelingen met de nauwkeurige brow-mapping techniek voor symmetrische en strakke wenkbrauwen, gevolgd door verven, harsen, epileren en knippen voor een perfecte vorm. Onze behandelingen variëren van natural brows, die tot 2-3 weken zichtbaar blijven, tot hybrid brows met een langdurig effect van tot 6-8 weken, beide ontworpen voor natuurlijk ogende tot vollere wenkbrauwen.

bottom of page